Din cuprinsul articolului
Cercetările sugerează că un consum mare de fructe și legume este legat de un risc mai mic de multe boli cronice. Mai mult, poate ajuta la protejarea împotriva anumitor tipuri de cancer. În ciuda acestor beneficii pentru sănătate, majoritatea oamenilor neglijează consumul acestor produse alimentare.
Fie că sunt proaspete, congelate, conservate sau uscate, fructele și legumele sunt surse majore de nutrienți de care avem nevoie. Deoarece substanțele nutritive din fructe și legume variază și este important să consumați o varietate vastă în mod regulat.
Asigurați-vă că optați pentru legume de culoare verde închis, roșii și portocalii, precum și pentru fasole și mazăre.
Umpleți jumătate din farfurie cu legume și fructe. Iată câteva sfaturi despre cum puteți adăuga mai multe produse la mesele voastre:
Textura este totul
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…