Din cuprinsul articolului
Depistarea cancerului in stadiul incipient. 4 simptome pe care nu trebuie să le neglijezi.
Depistarea cancerului in stadiu incipient este esentiala pentru reducerea mortalitatii asociate acestei boli. Descoperită la timp, boala oncologica are semnificativ mai multe sanse de a raspunde pozitiv la tratamentul primit. Cunoasterea simptomelor este esentiala atunci cand trebuie să luam decizia de a apela la un medic specialist pentru confirmarea sau infirmarea bolii
In scopul de a preveni aceasta boala care poate fi fatala, o persoana trebuie sa isi monitorizeze corpul. In momentul in care observi oricare dintre aceste simptome, solicita imediat asistenta medicala.
Momentele de oboseala pe care le experimentezi din cand in cand sunt cat se poate de normale. Mai ales in ritmul agitat al vietii contemporane, oboseala face parte din „peisaj”. Cu toate acestea, daca simtiti ca in mod constant vrei sa dormi, acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit. O astfel de conditie poate indica o boala de leucemie sau cancer de stomac.
Temperatura 37,6 la 38,2 grade poate indica prezenta unei infectii in organism, dar poate include, de asemenea cancer al ganglionilor limfatici. Aceasta temperatura este un semn important, aveti grija si luati masuri.
Un semn important sunt rani la nivelul buzelor si in gura. Este vorba de rani care nu se vindeca pentru o lunga perioada de timp. Acestea pot duce la dureri in gat sau sangerarea gingiilor. Acest lucru poate indica cancer al gatului, esofagului sau a limbii.
Pentru cei mai multi oameni, pierderea in greutate este o fericire. Dar cand are loc fara nici un efort fizic sau fara un anumit regim alimentar, este un motiv de ingrijorare. Acest lucru poate indica cancer la rinichi, ficat si prostata.
Acest articol poate salva vieti. Multi oameni nu iau in considerare aceste simptome si din pacate de multe ori se ajunge prea tarziu sa se mai ia masuri in aceasta privinta.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…