O idee de desert delicios și sănătos fără coacere și fără zahăr.
Blat:
1. Pune migdalele în robotul de bucătărie până se sfărâmă
2. Adaugă uleiul de cocos topit și cacao și procesează până se omogenizează
3. Pune amestecul într-o tavă cu diametrul de 20 de cm
Crema:
1. Puneți în blender caju, agave, untul de cacao, uleiul de cocos și vanilia și mixați la viteză mare până se omogenizează.
2. Împărțiși crema în două parți. Puneți un strat direct pe blat, apoi puneți zmeura și deasupra celălalt strat de cremă.
Glazura
1. Amestecă toate ingredientele împreună și pune amestecul deasupra.
2. Lasă la frigider aproximativ 3 ore.
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…