O idee de desert delicios și sănătos fără coacere și fără zahăr.
Blat:
1. Pune migdalele în robotul de bucătărie până se sfărâmă
2. Adaugă uleiul de cocos topit și cacao și procesează până se omogenizează
3. Pune amestecul într-o tavă cu diametrul de 20 de cm
Crema:
1. Puneți în blender caju, agave, untul de cacao, uleiul de cocos și vanilia și mixați la viteză mare până se omogenizează.
2. Împărțiși crema în două parți. Puneți un strat direct pe blat, apoi puneți zmeura și deasupra celălalt strat de cremă.
Glazura
1. Amestecă toate ingredientele împreună și pune amestecul deasupra.
2. Lasă la frigider aproximativ 3 ore.
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…