Un nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii, la Universitatea Purdue, a conchis ca este foarte indicat sa adaugi ou la fiecare sala pe care o faci.
Studiul a aratat ca persoanele care adauga oua fierte in salatele de rosii, morcovi, cele versi sau cele de spanac se bucura de un efect mult mai sanatos si mai puternic a nutrientilor din acele salate, asupra organismului.
Motivul pentru care se intampla acest lucru este ca oul pare sa creasca valoarea nutritiva a ingredientelor din salate, ceea ce duce la un aport mai mare de nutrienti liposolubili (carotenoizi) ce ajuta mult la diminuarea inflamatiilor.
Continuarea pe lyla.ro.
Numărul 666 sau „numărul bestiei” în Noul Testament nu are proprietăți matematice remarcabile, dar dacă…
Semnele care anunță demența încă din tinerețe. Numeroase boli dezvoltate la bătrânețe pot fi "prevestite"…
Horoscop chinezesc pentru finalul lunii noiembrie. Este o perioadă a schimbărilor și o oportunitate pentru…
Ai răcit? Poate simți deja durere în gât, dureri musculare sau tuse seacă, însă, poți…
Premiu oferit pentru EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ. Cine este dr. Șerban Dragosloveanu, omagiat la Gala Capital…
Boala epocii moderne capătă amploare. Este adevărat că adesea uităm că sănătatea noastră este cea…