Sari la conținut

De ce sa pui mereu ou in salate

Un nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii, la Universitatea Purdue, a conchis ca este foarte indicat sa adaugi ou la fiecare sala pe care o faci.

Studiul a aratat ca persoanele care adauga oua fierte in salatele de rosii, morcovi, cele versi sau cele de spanac se bucura de un efect mult mai sanatos si mai puternic a nutrientilor din acele salate, asupra organismului.

Motivul pentru care se intampla acest lucru este ca oul pare sa creasca valoarea nutritiva a ingredientelor din salate, ceea ce duce la un aport mai mare de nutrienti liposolubili (carotenoizi) ce ajuta mult la diminuarea inflamatiilor.

Continuarea pe lyla.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel