Unele alimente trebuie pastrate in frigider, daca dorim sa le pastram intr-o forma buna pentru a le consuma ulterior fara a ne teme ca s-au stricat sau ca nu mai au aceeasi valoare nutritionala ca atunci cand le-am achizitionat.
Ei bine, exista si alte alimente care nu trebuie niciodata lasate in frigider pentru ca isi vor pierde majoritatea proprietatilor bune pe care acestea le au.
Un exemplu foarte bune poate fi redat prin obiceiul unor oameni de a pune painea in frigider. Impresiile generale sunt ca paine va fi mai buna pastrata la rece, insa este complet neadevarat. Pusa in mediu racoros painea va accelera foarte mult dezvoltarea mucegaiului si-si va strica textura originala, devenind mult mai tare.
Incepem cu ceapa, care trebuie tinuta la temperatura camerei, intr-un loc fara soare si fara umiditate crescuta. Bacteriile se pot dezvolta foarte usor pe ceapa daca nu este depozitata corespunzator, asa ca in frigider acestea se pot inmulti mult mai repede. E foarte important sa fie pastrata in coaja ei originala.
Continuarea pe lyla.ro.
Datele referitoare la pensionare în România relevă o schimbare semnificativă în dinamica populației active și…
Mihai Voropchievici a identificat cei mai romantici nativi din zodiac, subliniind caracteristicile lor unice în…
Adriana Bahmuțeanu a fost implicată într-un scandal în Cimitirul Evanghelic Lutheran din București, la mormântul…
Igor Cauciuc este un cunoscut interpret de muzică populară din Republica Moldova, originar din Rîșcani…
Vești bune pentru părinții ai căror copii au nevoie de investigații imagistice medicale în Vestul…
Cazul schimburilor de SMS-uri dintre Ursula von der Leyen și Albert Bourla, CEO al Pfizer,…