Din cuprinsul articolului
Medicul Virgiliu Stroescu susține că fasolea cu porumbul ar trebui mâncate împreună deoarece se îmbină perfect, din punct de vedere nutrițional.
Această combinație oferă o serie de avantaje pentru sănătate și poate aduce un plus de gust și textură în preparatele culinare.
”Porumbului îi lipsesc doi aminoacizi care îl fac să nu fie de calitate. Dar întotdeauna dacă îl mănânci cu fasole totul este perfect. Mămăligă cu fasole. Este o combinație perfectă, ele se combină între ele. Leguminoasele, așa cum le-a făcut Dumnezeu sunt bune”, a spus medicul Virgiliu Stroescu, la România TV.
Iată câteva motive pentru care este bine să combini fasolea cu porumb:
Pe de altă parte, medicul a ținut să avertizeze asupra consumului zilnic de carne. Potrivit doctorului Stroescu, carnea este responsabilă de apariția cancerului.
”Dacă bagi înăuntru carnea …. carnea este unul dintre cele mai periculoase alimente ale planetei deoarece are factori de creștere care pot crește tumorile. De exemplu, 70 de grame de carne câțiva ani la rând crește riscul de cancer de colon cu 30 până la 40%. Știți ce înseamnă asta? Că din 10 oameni 3 – 4 fac cancer. Atenție! Din 10 oameni care mănâncă în fiecare zi cărniță, câte 70 de grame, riscul de a face cancer este la 3 – 4”, a mai spus medicul Virgiului Stroescu.
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…