Din cuprinsul articolului
Dacă faceți acest lucru, nu vă va aduce nimic bun.
Se crede că și atunci când dormi în lumina lunii pline, îi dai energia ta. Luna plină a fost întotdeauna identificată cu înflorirea forțelor întunecate. Nu degeaba vampirii și vârcolacii din legende și-au primit puterea în această perioadă, pentru că și ei sugeau forța vitală a oamenilor.
Lumina Lunii pline pare să epuizeze rezervele tale de energie, motiv pentru care nu este recomandat să o privești de la geam: aceasta acționează ca un amplificator între tine și ea. În timpul Lunii Pline, închideți ferestrele cu perdele pentru a nu alimenta energia răului. În caz contrar, Luna Plină văzută de la fereastră vă privează de noroc pentru câteva zile înainte.
Se crede că făcând acest lucru puteți aduce boala sau chiar moartea unuia dintre cei dragi. Acest lucru se datorează trecerii sufletului celui decedat din această lume în cealaltă. Este posibil să vadă că cineva se uită la ea și va deveni furioasă sau speriată (oglinzile sunt acoperite din același motiv) și se va răzbuna pe toată lumea, în special pe cel care se uita la ea prin fereastră.
Se crede că în acest fel puteți atrage în casă răul care se strecoară acolo odată cu venirea întunericului. Ele reacționează în special la copiii care se uită pe fereastră în loc să doarmă. Se spunea că spiritele rele intră în casă și rămân acolo pentru foarte mult timp, luând bunuri, tulburând somnul și aducând ghinion.
Se crede că radiațiile din timpul acesteia apar în gama ultravioletă, care este invizibilă pentru ochii umani, iar aceștia pur și simplu nu reacționează la ea. În același timp, fluxul de lumină este atât de puternic încât, în cazul expunerii prelungite la acesta, apar arsuri oculare. Efectele acestora se resimt după un timp, ceea ce nu face decât să le agraveze.
Se crede că poate provoca daune fizice ochilor. Emite o strălucire mare și agresivă care este utilizată pentru a trata artrita, ulcerele și alte afecțiuni. Apropierea de o lampă funcțională și privirea la ea pot provoca arsuri grave. În astfel de cazuri, după ceva timp, pe pleoape se formează cruste gri închis sau gălbui, care împiedică ochii să se deschidă complet și, cel mai adesea, este imposibil să deschizi ochii chiar și puțin.
Se crede că în primele 40 de zile îngerul păzitor al bebelușului este prea slab pentru a-l proteja de ochiul rău. În această perioadă, doar părinții au voie să privească bebelușul. Prin urmare, dacă nu vreți să fiți învinuiți pentru bolile bebelușului, rupeți-vă privirea de la el sau treceți pe lângă el.
Nu este recomandat să vă uitați în ochii reflexiei, precum și în oglindă atunci când plângeți. Se crede că acest lucru vă poate înnebuni. Deși istoria unor astfel de cazuri reale este tăcută. Și, de fapt, nu ar trebui să vă uitați în ochi doar pentru că veți obosi, ochii vă vor durea după aceea. Ochiul este un organ uman uimitor care poate fi privit pentru o perioadă foarte lungă de timp. Strângerea ochilor la reflexie în căutarea adâncimii crește tensiunea asupra corneei ochiului. În același timp, există o lipsă de hidratare naturală, astfel încât ochii încep să doară.
Același lucru se întâmplă și cu „interacțiunea” prelungită cu monitorul computerului. Între timp, cine se uită în oglindă în timp ce plânge se bagă în necazuri și probleme. Se spune că este posibil să plângi toată viața. Acest lucru are de-a face cu reflectarea stării tale mentale dificile în momentul plânsului.
Dacă luăm în considerare problema din punctul de vedere al psihologiei, ne vom aminti de noi înșine în oglindă. Și de fiecare dată când ne gândim la ceea ce se întâmplă cu noi, arătăm portretul vizibil pe care ni-l amintim cel mai mult. Nu este de dorit să vă uitați în oglindă noaptea – spiritele rele pot ieși. Ei bine, dacă vă uitați într-o oglindă spartă – așteptați probleme timp de șapte ani, toată lumea știe acest lucru din copilărie.
În ceea ce privește credințele populare despre luna plină sau bebeluși – judecați singuri în funcție de credințele voastre, dar în ceea ce privește ceea ce este legat de vedere, sursa a consultat un specialist.
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…