Din cuprinsul articolului
Ghimbirul este un medicament recunoscut de multă vreme, care este încărcat cu substanțe nutritive esențiale. Rădăcinile de ghimbir sunt alimentate cu minerale vitale precum mangan, cupru magneziu și potasiu.În afară de aceasta, este, de asemenea, bogat în vitamine precum E, C și A.
Ghimbirul nu numai că accelerează metabolismul organismului, dar îmbunătățește și sistemul imunitar într-o mare măsură. Puteți să-l aveți crud sau sub formă de băutură adăugându-l în apă caldă.
Potrivit diverselor studii, consumul de apă cu ghimbir poate reduce nivelul zahărului din sânge la persoanele cu diabet zaharat de tip 2. În afară de aceasta, are și capacitatea de a calma stomacul și ajută digestia într-o mare măsură.
Dacă intenționați să scăpați de câteva kilograme în plus, atunci începeți să includeți apă caldă cu ghimbir în regimul zilnic de dietă, deoarece vă poate ajuta la pierderea în greutate. Consumul de apă cu ghimbir dimineața devreme, înainte de mese, poate menține nivelul de zahăr din sânge echilibrat, ceea ce vă va ține în cele din urmă departe de alimentația excesivă. De asemenea, reduce riscul de boli de inimă prin echilibrarea nivelului de colesterol din organism.
Corpul nostru este format din 70% din apă, iar pentru a-l menține hidratat este esențial să consumăm o cantitate adecvată de apă. A consuma un pahar cu apă cu ghimbir în fiecare dimineață vă poate menține corpul hidratat pentru o perioadă mai lungă de timp.
Ghimbirul proaspăt este cel mai potrivit pentru a face apă cu ghimbir. O mulțime de produse artificiale susțin că conțin aromă de ghimbir sau pulbere, dar veți beneficia mai mult de proprietățile acestuia folosind ghimbir proaspăt.
Consumați-l cât este încă călduț. Pentru a spori gustul, puteți adăuga o linguriță fie de suc de lămâie, fie de miere.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…