Din cuprinsul articolului
De ce a ajuns vasectomia în topul căutărilor pe Google… „Cât costă o vasectomie” și „cum să faci vasectomie” sunt în topul căutărilor pe Google după ce…
Poate părea incredibil, dar căutările pe Google au fost dominate de vasectomie… Astfel, pe Google, au crescut vertiginos întrebări precum „cât costă o vasectomie” și „cum să faci o vasectomie”.
Poate părea incredibil, dar căutările pe Google au fost dominate de vasectomie…
Astfel, pe Google, au crescut vertiginos întrebări precum „cât costă o vasectomie” , „este vasectomia reversibilă” și „cum să faci o vasectomie”, notează Indiana Public Media citând datele Innerbody Research.
Care este motivul?
Ei bine, căutările pentru vasectomie au crescut incredibil după ce Politico a dat vestea că în anumite state, precum Texas, Utah și Missouri, dreptul la avort este interzis, notează Aleph News și Indiana Public Media.
Potrivit Indiana Public Media, căutările Google pentru vasectomie au crescut cu 99% de la decizia Curții Supreme privind interzicerea avorturilor.
Postările de pe rețelele de socializare sugerează că bărbații ar trebui să fie obligați să facă vasectomie dacă accesul la avort este restricționat.
Poate că astfel de postări ar putea părea ironice, dar acestea capătă un alt sens dacă luăm în considerare istoria complicată a contracepției permanente în SUA…
Prin anii 1900, era chiar obișnuit ca medicii să sterilizeze atât femeile, cât și bărbații (dar mai des femeile) fără consimțământ sau prin constrângere.
Erau sterilizați în special pe cei cu dizabilități și cei din medii marginalizate și clase socio-economice inferioare…
În prima jumătate a secolului, mișcarea eugenistă a inspirat mai mult de jumătate din statele americane să adopte legi care să sprijine în mod specific această practică.
Între timp, oamenii au început să protesteze masiv după anularea dreptului la avort, iar forțele de ordine au reținut mai multe persoane.
După șocul suferit, cei care susțin dreptul la avort s-au mobilizat în weekend pentru a protesta față de decizia Curții Supreme care a anulat un drept pe care mulți îl crezuseră câștigat, notează AFP, citată de Agerpres.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…