Cystone protejeaza sanatatea aparatului urinar! (P)

Desi calculii urinari sunt una dintre cele mai des intalnite afectiuni ale tractului urinar, cauzele pentru care apar „pietrele la rinichi” raman o necunoscuta. Cert, insa, e faptul ca bagajul genetic, deshidratarea, un consum redus de lichide, o alimentatie bogata in minerale, anumite afectiuni medicale pot contribui la crearea mediului propice pentru formarea calculilor urinari, iar odata instalata aceasta afectiune sansele de recidiva sunt foarte mari – aproximativ jumatate dintre persoanele care au facut calculi renali ii vor dezvolta din nou.
Cei mai multi calculi renali au dimensiuni foarte mici si sunt eliminati odata cu urina, adesea ramanand asimptomatici. In unele cazuri, insa, „pietrele” de dimensiuni mai mari raman blocate in rinichi sau ureter, cauzand o jena continua si blocand fluxul de urina, sau se deplaseaza prin caile urinare, spre vezica, provocand dureri violente, greu de suportat. Calculii renali au o suprafata aspra, rugoasa, astfel ca migrarea lor poate leza captuseala cailor urinare cauzand spasme, descrise ca „junghiuri” de foarte multi dintre pacienti, dar si agitatie, transpiratie excesiva, hematurie (prezenta sangelui in urina), disurie (durere sau usturime la urinare), febra, frisoane, varsaturi. Durerea este resimtita de regula in zona lombara, insa poate iradia spre abdomen, vezica si organele genitale.
Cea mai importanta masura pe care o poti lua pentru a preveni formarea calculilor renali este sa consumi minim 2 litri de apa pe zi, chiar mai mult daca lucrezi intr-un mediu foarte cald. O urina inchisa la culoare si cu un miros intepator reprezinta un indicator puternic pentru deshidratare si un semnal de alarma ca nu bei suficiente lichide. Ca masuri de prevenire, medicii recomanda si moderatie in consumul alimentelor cu o cantitate mare de oxalati (spanac, rosii, cafea, etc.), reducerea consumului de proteine animale (in special provenind din carne rosie) si reducerea consumului de sare.
Pentru a preveni formarea calculilor renali, dar si pentru a ajuta la dizolvarea si eliminarea celor deja existenti, Himalaya Wellness a combinat, repectand principiile medicinei ayurvedice, proprietatile a patru plante cu rol benefic in sustinerea bunei functionari a sistemului urinar. A rezultat Cystone, supliment natural pentru sanatatea tractului urinar, cu eficacitate dovedita in peste 30 de studii de specialitate multumita ingredientelor active din plante:
• Didymocarpus pedicellata (Pashanbheda) – Denumita „cel care sfarma pietre”, aceasta planta are rolul de a dezintegra si elimina calculii;
• Rubia cordifolia (Manjishtha) – Are efect antibacterian, antioxidant si antiinflamator;
• Saxifraga ligulata (Asmabhedaka) – Are proprietati diuretice, contribuie la dizolvarea calculilor si previne recidivele;
• Achyranthes aspera (Apamarga ) – Are proprietatii diuretice si astringente.
Ingredientele active naturale din Cystone ajuta la dizolvarea si eliminarea calculilor urinari, amelioreaza rapid simptomele (durere, jena la urinat, urinare frevcenta) si combat infectiile urinare acute si cronice printr-un mecanism de actiune complex.
Natura ne vindeca, ne ocroteste si ne ofera solutii si remedii eficiente, iar Cystone le-a combinat in proportii ideale pe cele mai puternice dintre ele pentru a proteja sanatatea tractului urinar!
Acest produs este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.
Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Recent Posts

Horoscop 22 noiembrie. Avertismente pentru Lei și Gemeni: fără călătorii lungi și fără muncă în exces

Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…

16 minute ago

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

10 ore ago

Profețiile catastrofale ale lui Nostradamus care se vor împlini până la sfârșitul anului 2024

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…

10 ore ago

Horoscop 22 noiembrie 2024. Dezastru pentru o zodie azi: Posibil eșec

Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…

11 ore ago

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…

11 ore ago

Ce se întâmplă dacă faceți baie fierbinte în fiecare zi? Efecte nebănuite

Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…

11 ore ago

Citeste si: