Din cuprinsul articolului
Cutremur total în Rusia! La scurt timp după ce Vladimir Putin a apărut la Ziua Victoriei vizibil slăbit și acoperit cu o pătură.
Simptomele fiind tot mai vizibile, fostul șef al spionilor britanici de la MI6 vorbește despre o boală gravă, care duc la pierderea stăpânirii de sine sau psihoză.
”În cazul unui al treilea război mondial despre care cred că vorbim este esențial pentru viitorul omenirii, asta clar, cred că ceea ce este îngrijorător ar fi speculația, pentru că este speculație faptul ca iată, comportamentul lui Putin, raționamentul lui este Subiectiv sau compromis de boală.
Cea mai bună explicație, dar nu știm dacă este corectă, este că ar avea boala Parkinson. Am auzit asta din partea mai multor neurologi care spun că pierderea stăpânirii de sine, psihoza, sunt simptome des întâlnite ale bolii Parkinson.
Și mai sunt și posibile dovezi că ar fi pe steroizi pentru că i s-a schimbat înfățișarea.
Da, este îngrijorător și să presupunem că ar fi așa, pentru că nu știm sigur că cineva, în această poziție dominantă, are degetul pe butonul nuclear”, spune fostul șef MI6.
Tudor Ciuhodaru, medic român, a analizat atent imaginile cu Vladimir Putin de la parada de Ziua Victoriei. Președintele a apărut de Ziua Victoriei îmbătrânit, stresat, cu o figură rotundă, semn că ar avea probleme de sănătate.
„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi”, a comentat medicul ieșean.
Vladimir Putin poate să sufere de o afecțiune osteoarticulară
Ce boală are Vladimir Putin. Mai exact, există posibilatea ca Vladimir Putin să sufere de o afecțiune osteoarticulară, motiv pentru care i se administrează asemenea tratamente.
Așadar, din cauza tratamentelor efectuate, fața suferă deformări, pielea se atrofiază, iar vasele de sânge se observă mult mai clar. Acesta este și motivul pentru care pacientul nu poate să apară nemachiat la aparițiile publice.
„Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente.
În acest context fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj. Apar dureri importante mai ales din cauza osteopeniei și osteoporozei la nivelul coloanei vertebrale.
Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a relatat Tudor Ciuhodaru la Antena 3.