Din cuprinsul articolului
Cura cu drojdie de bere. Atunci când ești bolnav sau te simti obosit, un remediu natural extrem de eficient este drojdia de bere. Este foarte bună, nu doar pentru revigorarea sși detoxifierea organismului, ci și pentru tratarea a numeroase boli.
Drojdia de bere conține aproape toata gama de aminoacizi esențiali, întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale în formă asimilabilă, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, zinc, tamina, fibre, proteine, lipide și glucide.
Indiferent că este proapătă, uscată sau sub formă de tablete, drojdia de bere are efecte miraculoase asupra sănătăţii.
Luată în mod regulat, are efecte miraculoase în tratarea şi ameliorarea a numeroase afecţiuni. O cură cu drojdie de bere durează minimum 10 zile și maximum 30 de zile, după care urmează o săptămână de pauză, după care cura se poate relua.
Drojdia proaspată se consumă cu miere de albine. Astfel: la o linguriță de drojdie se adaugă două lingurițe de miere de albine, frecându-se amestecul până când se obține o pastă omogenă. Doza zilnică pentru un adult este de 3 lingurițe de drojdie, care se administrează pe stomacul gol, înaintea meselor principale.
Drojdia uscată se dizolvă în jumătate de litru de suc proaspăt de legume, fructe, ceai sau iaurt. Se folosesc două lingurițe de praf de drojdie uscată, se amestecaă bine cu sucul și consumă pe parcursul unei zile în 3 reprize, înaintea meselor principale. Cantitatea rămasă de la o administrare se păstrează la frigider.
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…