Atunci când cumpăraţi peşte proaspăt verificaţi să aibă ochii limpezi, ridicaţi branhiile şi verificaţi să fie roz, nu maronii.
“Dacă peştele este proaspăt, solzii se vor curăţa destul de greu. Atunci când iei peştele în mână nu trebuie să rămână solzi”, explică medicul nutriționist Eduard Adamescu.
Peştele proaspăt are un termen de valabilitate mai scurt. Trebuie consumat în ziua în care l-aţi cumpărat şi poate fi ţinut în frigider nu mai mult de o zi dacă este bine sărat. Peştele file în carcasă are un termen de valabilitate mai mare.
Cele mai frecvente greșeli de autodiagnosticare. Autodiagnosticarea poate părea o soluție rapidă și convenabilă atunci…
Factori de risc pentru AVC. Un nou studiu leagă fumatul, hipertensiunea arterială și fibrilația atrială…
Mucegaiul la geamuri este o problemă des întâlnită, mai ales în sezonul rece și în…
Afaceri ilegale cu materiale sanitare într-un spital din București: Metoda prin care magazionera vindea seringi…
Acești pensionari vor încasa de două ori pensia în decembrie. Luna decembrie 2024 vine cu…
Alimente care poate fi consumate după expirare. Oamenii nu trebuie să aștepte pe cineva din…