Din cuprinsul articolului
Ne-am obişnuit să punem toamna murături fel şi fel, dar bunătăţile naturii de sezon pot fi păstrate şi dacă le punem la congelator.
Există câteva secrete de la Chef Nicolai Tand. Nu sunt greu de pus în practică şi vă oferă garanţia că legumele sau fructele pe care le veţi scoate la iarnă din congelator vor fi la fel de bune şi gustoase. Plus, că îşi vor păstra vitaminele, prospeţimea şi gustul autentic.
Aşadar, trebuie să ştiţi că atât fructele, cât şi legumele conţin o enzimă care rămâne activă şi după ce au fost culese şi care ajută la coacerea lor. Aşa se face că atunci când punem la congelator fructe sau legume pe care doar le-am spălat, dar sunt în stare naturală, când le scoatem sunt moi. De aceea trebuie să pregătim astfel:
Trebuie să reţineţi că atât fructele, cât şi legumele pe care le congelaţi nu trebuie ținute mai mult de un an îngheţate. Cel mai bine este să le puneţi când le este sezonul şi să le consumaţi toamna, iarna sau cel târziu când reapar. Avantajul când le puneţi voi în casă este că ştiţi ce produse aţi ales, cât sunt de proaspete, sănătoase, de unde sunt culese, dacă sunt din producţia proprie sau dacă sunt din producţia autohtonă şi, mai ales, ştiţi ce anume aţi pus în ele şi cum le-aţi pregătit.
Sursa: elacraciun.ro.
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…