Din cuprinsul articolului
Ne-am obişnuit să punem toamna murături fel şi fel, dar bunătăţile naturii de sezon pot fi păstrate şi dacă le punem la congelator.
Există câteva secrete de la Chef Nicolai Tand. Nu sunt greu de pus în practică şi vă oferă garanţia că legumele sau fructele pe care le veţi scoate la iarnă din congelator vor fi la fel de bune şi gustoase. Plus, că îşi vor păstra vitaminele, prospeţimea şi gustul autentic.
Aşadar, trebuie să ştiţi că atât fructele, cât şi legumele conţin o enzimă care rămâne activă şi după ce au fost culese şi care ajută la coacerea lor. Aşa se face că atunci când punem la congelator fructe sau legume pe care doar le-am spălat, dar sunt în stare naturală, când le scoatem sunt moi. De aceea trebuie să pregătim astfel:
Trebuie să reţineţi că atât fructele, cât şi legumele pe care le congelaţi nu trebuie ținute mai mult de un an îngheţate. Cel mai bine este să le puneţi când le este sezonul şi să le consumaţi toamna, iarna sau cel târziu când reapar. Avantajul când le puneţi voi în casă este că ştiţi ce produse aţi ales, cât sunt de proaspete, sănătoase, de unde sunt culese, dacă sunt din producţia proprie sau dacă sunt din producţia autohtonă şi, mai ales, ştiţi ce anume aţi pus în ele şi cum le-aţi pregătit.
Sursa: elacraciun.ro.
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…
Diagnostic crunt pentru un actor celebru. Vestea că un mare actor american are cancer a…
Faza lunii pe 5 noiembrie 2024. Sfaturi importante: Pe 5 noiembrie 2024, Luna crește, a…
Regula de aur a dietelor de slăbit. Un medic endocrinolog ne spune cât de mult…
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…