Cum să vă curățați arterele coronare cu doar 3 ingrediente

O dietă bogată în junk food și zahăr poate fi distructivă pentru sănătatea cardiovasculară. Este posibil să fi auzit despre modul în care colesterolul se poate acumula în arterele tale și poate pune tensiuni inutile asupra inimii tale. Majoritatea oamenilor se bazează pe diluanți ai sângelui și pe alte medicamente pentru a combate efectele colesterolului ridicat, dar starea poate fi ușor gestionată doar de alimente.

Nivelurile ridicate de colesterol pot duce la acumularea de plăci în pereții arterelor, îngustarea arterelor și provocarea unei afecțiuni numite ateroscleroză. Acest lucru afectează fluxul sanguin în tot corpul și crește riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral.

Ce este colesterolul?

Nivelul ridicat de colesterol poate duce la o acumulare de placa pe peretii arteriali, ingustandu-le si dezvoltand o conditie numita arterioscleroza. Aceasta ingreuneaza circulatia sangelui prin corp si mareste riscul de atac de cord si accident vascular.

Exista doua tipuri de colesterol:

Lipoproteina cu densitate redusa (LDL): cel “rau,” care transporta particulele de colesterol prin corp si se depune pe peretii arteriali, ducand la rigidizarea si ingustarea arterelor.

Lipoproteina cu densitate ridicata (HDL): cel “bun”, care aduna colesterolul in exces si-l duce inapoi la ficat, unde este eliminat cu ajutorul bilei.

Nivelul ridicat de colesterol LDL este favorizat in general de fumat, o alimentatie deficitara, lipsa de miscare si diabet si este asociat cu obezitatea.

Cu alte cuvinte, colesterolul marit, in cele mai multe cazuri, reflecta un stil de viata nesanatos.

Rețeta care te ajută să îți desfunzi arterele coronare

Ingrediente:

  • 4 litri apa curata
  • 8 lamai organice – foarte important, pentru a putea folosi coaja acestora
  • 8 catei de usturoi organic
  • 4-5 cm ghimbir organic

Mod de pregatire:

Se curata bine coaja lamailor, fara a se curata si pulpa alba. Se feliaza lamaile si se curata ghimbirul si usturoiul. Se striveste usturoiul si se lasa cam 15 minute, pentru a elibera alicina din interior.

Se pune totul, mai putin apa, in blender si se amesteca pana la omogenizare.

Apa se pune intr-o craticioara de dimensiuni medii, se adauga si compozitia si se lasa la foc potrivit.

Cand incepe sa fiarba, se da deoparte. Se lasa la racit, se strecoara lichidul, se pune in borcane de sticla sau in sticle si se pastreaza la frigider.

Mod de utilizare: Se bea zilnic pe stomacul gol, cu doua ore inainte de masa. Se combina cu miscare de 3 ori pe saptamana pentru rezultate optime.

Recent Posts

Zodiile care termină anul 2024 în forță. Află cine sunt favoritele astrelor și ce le rezervă viitorul!

Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…

11 minute ago

Oameni cu abilități excepționale care sfidează limitele umane. Ei fac imposibilul să pară posibil

În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…

41 de minute ago

Beneficiile postului pentru sănătatea fizică și psihică. Ce îmbunătățiri apar în minte și în trup

Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…

o oră ago

Screening-uri și teste medicale de care aveți nevoie în funcție de vârstă

Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…

2 ore ago

Cele mai bune remedii pentru răceală și gripă care îți stimulează imunitatea. Le poți face singur acasă

Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…

2 ore ago

Horoscop 22 noiembrie. Avertismente pentru Lei și Gemeni: fără călătorii lungi și fără muncă în exces

Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…

3 ore ago

Citeste si: