Sari la conținut

Cum sa scapi de colaceii de pe burta. Doar asa vei avea abdomenul plat

Colaceii de pe burta reprezinta o problema majora pentru din ce in ce mai multe persoane care se chinuie destul de mult sa obtina un abdomen plat prin metode care nu sunt mereu indicate.
Colaceii de pe burta pot cauza neplaceri in primul rand de ordin estetic pentru majoritatea persoanelor, insa aparitia lor denota si o stare precara a sanatatii persoanei respective si o dieta neechilibrata care poate duce la afectiuni destul de grave.
DE CE SE FORMEAZA COLACEII DE PE BURTA
In primul rand, pentru a intelege de ce se formeaza colaceii de pe burta, ar trebui sa stim cum functioneaza corpul uman, in raport cu cantitatea de mancare care ii este oferita.
Astfel, in momentul in care organismul primeste un aport caloric mai mare decat are nevoie pentru a functiona in mod optim, incepe sa “depoziteze” caloriile in plus. Insa, organismul uman nu produce din ce in ce mai multe celule de grasime pe burta, in momentul in care este alimentat necorespunzator. De fapt, sustin medicii, celulele de grasime de pe burta, cele care genereaza colaceii de pe burta, devin suprasaturate si acumuleaza energie crescand si dilatandu-se. In mod normal, grasimea din colaceii de pe burta este un “depozit” de energie pe care organismul uman il are in mod natural si la care in trecut apela in cazul in care trebuia sa depuna efort fizic spontan si exploziv.
In ziua de azi insa, avand in vedere ca majoritatea oamenilor nu mai trebuie sa consume energie pentru a fugi din calea pericolului, supraalimentarea organismului duce la aparitia unui exces al acestor depozite de energie, respecitv grasime abdominala sau, colaceii de pe burta.
ALIMENTATIA PENTRU A SCAPA DE COLACEII DE PE BURTA
Pentru a scapa de colaceii de pe burta este indicata o alimentatie care sa forteze oarecum organismul sa consume tot surpruisul de grasime depusa pe abdomen. Pentru a ajunge la un abdomen plat si a consuma grasimea stocata in colaceii de pe burta este indicat ca din alimentatie sa fie eliminate sursele de grasimi saturate.

Continuarea pe Lyla.ro

Elena Oceanu

Absolventă a secției „Jurnalism și Științele Comunicării” a Universității din București, mi-am început cariera în 2012, la „Evenimentul Zilei”. De atunci, m-am concentrat pe jurnalismul medical, analizând subiecte relevante din domeniul sănătății, ultimele cercetări științifice și recomandările oferite de specialiști. Experiența acumulată include numeroase interviuri cu medici de renume, atât din România, cât și din străinătate, precum și moderarea unei emisiuni medicale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel