Din cuprinsul articolului
Aceste legume crocante cu un gust echilibrat acru-sarat sunt capabile să completeze orice fel de mâncare, fiind nelipsite de la masă mai ales în sezonul rece.
Iată o reţetă simplă de preparat cu un cocktail delicios de murături. Nu numai că rezultatul final este superior, dar nu trebuie să petreceți ore întregi făcând murăturile.
Începeți prin a tăia ardeii roșii. Apoi adăugați sare și zahăr la ele, amestecați și lăsați deoparte 7-8 ore. Acesta este un moment foarte important de a face murăturile. Datorită acestuia, muratul este perfect aromat. Se amestecă ardeii periodic.
Transferați lichidul din ardei într-o cratiță și adăugați oțetul și uleiul și aduceți la fierbere. Se toacă mărunt morcovii, varza, ardeii, țelina și conopida și apoi se împart în borcane. Se toarnă peste ele marinada fierbinte.
Sterilizați timp de câteva minute. Imediat ce se racesc, aranjeaza hainele de iarna pe rafturi din dulap astfel incat sa fie ferite de lumina directa a soarelui. Acest murat este surprinzător de gustos și merită încercat.
Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Alexandru Rogobete a anunţat joi care este situaţia din…
Exerciţiile fizice realizate timp de cinci minute în fiecare zi ar putea reduce tensiunea arterială,…
La 1 ianuarie, aproximativ 700.000 de pensii din sistemul public românesc vor rămâne neindexate, conform…
Elena Lasconi este o figură cunoscută în România, mai ales datorită carierei sale de jurnalist…
Un nou proiect de lege în România ar putea aduce schimbări importante pentru angajații care…
După un somn ca la carte, ești mai concentrat, te simți mai relaxat, iar dispoziția…