Din cuprinsul articolului
Aceste legume crocante cu un gust echilibrat acru-sarat sunt capabile să completeze orice fel de mâncare, fiind nelipsite de la masă mai ales în sezonul rece.
Iată o reţetă simplă de preparat cu un cocktail delicios de murături. Nu numai că rezultatul final este superior, dar nu trebuie să petreceți ore întregi făcând murăturile.
Începeți prin a tăia ardeii roșii. Apoi adăugați sare și zahăr la ele, amestecați și lăsați deoparte 7-8 ore. Acesta este un moment foarte important de a face murăturile. Datorită acestuia, muratul este perfect aromat. Se amestecă ardeii periodic.
Transferați lichidul din ardei într-o cratiță și adăugați oțetul și uleiul și aduceți la fierbere. Se toacă mărunt morcovii, varza, ardeii, țelina și conopida și apoi se împart în borcane. Se toarnă peste ele marinada fierbinte.
Sterilizați timp de câteva minute. Imediat ce se racesc, aranjeaza hainele de iarna pe rafturi din dulap astfel incat sa fie ferite de lumina directa a soarelui. Acest murat este surprinzător de gustos și merită încercat.
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a propus un leac pentru ciocurile din călcâie. După spusele ei, ciocurile…
Din învățămintele rămase de la Părintele Cleopa, descoperim cel mai mare demon pe care noi…
Vești noi pentru seniori. Seniorii cu venituri mai mici de 3.000 de lei ar putea…
Ce trebuie să faci în primele 24 de ore de răceală sau gripă. Pentru că…
7 semne ale deficienței grave de VITAMINA D pe care nu trebuie să le ignori.…