Nimic nu este mai frumos de sărbători decât să primești un cadou făcut în casă și anume : ciocolată! Nu cred că există persoane care să nu iubească ciocolata făcută în casă. Rețeta este foarte simplă, dar dacă ești creativ poți înlocui ingredientele și să faci ciocolată în straturi
Ai nevoie de
450 de grame de ciocolată neagră de menaj
450 de grame de ciocolată albă de menaj
bomboane mici cu care se ornează prăjiturile
forme de prăjitură
Topește ciocolata la bain-marin pe aragaz, apoi, pune în forme bomboanele, apoi un strat de ciocolată albă. Pune formele în congelator ca să se solidifice. După ce sunt tari pune ciocoalta neagră desupra și repetă procesul. Scoate ciocolatele din forme și pune-le într-un ambalaj drăguț.
Alege forme de reni sau moș crăciun pentru a impresiona pe toată lumea e sărbători. Poți adauga în ciocolată nucă pisată, goji și alte semințe gustoase
A.