Sarmalele de post pot fi la fel de delicioase ca cele cu carne și, în plus, cu mai puține calorii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceapa tocată mărunt și morcovul dat pe răzătoare se călesc 2 minute la foc mic în ulei de măsline. Se adaugă apoi în tigaie și ciupercile tocate mărunt și dovlecelul tăiat cubulețe mici. Se mai lasă pe foc aprox. 5 minute. Apoi se iau de pe foc se pun într-un bol și se adaugă orezul spălat, sarea, piperul, cimbrul și 2 linguri de bulion. Se amestecă bine, apoi se fac sărmăluțele în foi de varză murată.
Se pun într-un vas termorezistent în straturi. Se acoperă ultimul strat cu varză murată tocată mărunt, apoi cu bulion, sare, cimbru, piper și boia. Se toarnă peste ele apă fierbinte până le acoperă.
Se pune capac la oală, se fierb pe foc 30 de minute, apoi se pun în cuptor.
Sursa: retete-dukan.ro.
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…