Categories: Stil de viaţă

Cum să faci cea mai bună supă cu găluște pufoase. Este un deliciu

Supa cu găluște este delicioasă. Frumos este că se poate adapta, în funcție de preferințele fiecăruia. Poate fi chiar de post. Rețeta clasică este pe bază de supă clară de pui.

Pentru un deliciu suprem al papilelor gustative, vă recomandăm un pui de țară, care se va fierbe până carnea se va desprinde cu lejeritate de pe oase.

Cel mai bine este să fierbeți un pui întreg, gustul va fi incredibil. Pentru supă păstrați doar zeama consistentă, iar carnea o puteți folosi pentru un al doilea fel de mâncare, cum ar fi, de exemplu, un delicios ostropel cu sos de roșii sau, de ce nu, carnea se poate amesteca cu legume fierte, pentru o variantă mult mai lejeră a salatei boef. Pentru că da, în esență salata boef înseamnă carne de vită cu legume, însă se poate folosi orice tip de carne vă este pe plac.

Așadar, puiul se va fierbe alături de cunoscutele rădăcinoase: morcovi, rădăcină de pătrunjel, rădăcină de păstrârnac, țelină, dar i două cepe întregi, pentru un gust incredibil.

După ce totul este fiert, strecurați zeama de pui pentru a fi clară și din legume opriți doar morcovul, pe care îl tocați mărunt și îl eliberați în zeama clară de pui. Pasul următor sunt găluștele.

Pentru a fi cât mai pufoase, aveți nevoie de 2 ouă, un praf de sare și 140 g gris. Ouăle se sparg și se bat ca pentru omletă, apoi se adaugă grisul treptat, amestecând cu grijă, pentru a evita cocoloașele, este foarte important să nu avem cocoloașe!

Sarea se pune la final, apoi se lasă compoziția la odihnit. În 10 minute, dintr-o compoziție moale, vom avea una mai vârtoasă. Grisul absoarbe umiditatea din ou și se va umfla.

Între timp, supa clocotește încet, la foc mic. Cu lingura umezită, modelăm găluștele și le adăugăm încet în zeama de pui. La fierbere, cantitatea crudă se va tripla în zeamă, așadar formați gălușcuțe micuțe înainte de a le introduce la fiert.

După ce sunt gata și găluștele, potrivim de sare zeama, aruncăm morcovii tocați și adăugăm mărar proaspăt tocat. Aroma și gustul vor fi foarte bune, opriți focul și serviți fierbinte, este un fel de mâncare sănătos și sățios, perfect pentru un prânz delicios în familie.

Recent Posts

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

2 ore ago

Profețiile catastrofale ale lui Nostradamus care se vor împlini până la sfârșitul anului 2024

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…

2 ore ago

Horoscop 22 noiembrie 2024. Dezastru pentru o zodie azi: Posibil eșec

Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…

3 ore ago

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…

3 ore ago

Ce se întâmplă dacă faceți baie fierbinte în fiecare zi? Efecte nebănuite

Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…

3 ore ago

Zodii lovite de noroc până la final de an. Au șanse uriașe să câștige la LOTO

Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…

4 ore ago

Citeste si: