Un nou studiu realizat de catre specialistii de la Departamentul de Inginerie a Produselor Alimentare de la Universitatea din Carolina a dat o serie de rezultate surprinzatoare despre bere.
Astfel, se pare ca persoanele care consuma moderat bere sunt mai putin predispuse sa se imbolnaveasca de osteoporoza fata de persoanele care nu consuma deloc alcool sau cele care consuma alcool in cantitati foarte mari.
Aceste efecte ale berii sunt date de cantitatile semnificative de siliciu din bere, substanta importanta pentru cresterea si dezvoltarea oaselor la oameni. Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetatorii au studiat modul de fabricare a peste 100 de tipuri de bere si a cantitatii de siliciu din acestea.
Continuarea pe Lyla.ro
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…