Sari la conținut

Cum prepari delicioșii cartofi acordeon

Nu e nimic mai delicios într-o frază care conține cuvintele cașcaval și cartofi. Cartofii acordeon reprezintă noul trend în materie de gătit și sunt delicioși. În plus de asta, reprezintă o alternativă sănătoasă a clasicilor cartofi prăjiți cu brânză. Uite cum îi prepari

Ingrediente

  1. 4 cartofi mari
  2. 4 linguri de unt
  3. piper
  4. jumătate de ceașcă de cașcaval ras
  5. jumătate de ceașcă de șuncă

Încălzește cuptorul înainte să pui cartofii în tavă. Curăță cartofii, spală-i bine și taie-i rondele, dar nu introduce cuțitul până la capăt, ci doar trebuie să îi crestezi. Unge cartofii cu unt, adaugă piper, iar cașcavalul ras și șunca pune-le în spațiile create. Pune-le la cuptor până se rumenesc și savurează.

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel