Atunci când ai poftă de ceva dulce, o banană, pare alegerea ideală – este un produs bogat în proteine, te energizează, însă, dacă ești pe drum sau te duci la serviciu, de cele mai multe ori, bananele lasă mizerie în urma lor – fiind prea coapte sau ajungi să uiți să le mânânci. Iată o rețetă simplă
Ai nevoie de
2-3 banane coapte
sucul de la o lămâie
scorțișoară
Combinația dintre banane și scorțișoară este sănătoasă, iar rețeta este una simplă
Taie bananele felii subțiri și înmoaie-le în sucul de la o lămâie, ca să nu se ardă prea rău atunci când le coci. Pune-le pe o tavă, pudrează-le cu scoțișoară și bagă-le la cuptor.
Ține-le la cuptor până când culoarea lor este una aurie, dar nu uita să le întorci și pe partea cealaltă. Lasă-le să se răcească complet și pune-le într-o pungă
Savuează-le în pauza de prânz, înainte sau după antrenamente
A.
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…