Atunci când ai poftă de ceva dulce, o banană, pare alegerea ideală – este un produs bogat în proteine, te energizează, însă, dacă ești pe drum sau te duci la serviciu, de cele mai multe ori, bananele lasă mizerie în urma lor – fiind prea coapte sau ajungi să uiți să le mânânci. Iată o rețetă simplă
Ai nevoie de
2-3 banane coapte
sucul de la o lămâie
scorțișoară
Combinația dintre banane și scorțișoară este sănătoasă, iar rețeta este una simplă
Taie bananele felii subțiri și înmoaie-le în sucul de la o lămâie, ca să nu se ardă prea rău atunci când le coci. Pune-le pe o tavă, pudrează-le cu scoțișoară și bagă-le la cuptor.
Ține-le la cuptor până când culoarea lor este una aurie, dar nu uita să le întorci și pe partea cealaltă. Lasă-le să se răcească complet și pune-le într-o pungă
Savuează-le în pauza de prânz, înainte sau după antrenamente
A.