Cartoful este leguma toamnei și trebuie să profităm din plin de cartoful dulce, atât de gustos și nutritiv. Conține proteine, vitamina C, fibre și este delicios. Iată cum să îi prepari ca să mânânci sănătos
Ai nevoie de 2 cartofi mari nedecojiți, pe care îi speli foarte bine sub jetul de apă. Pune 3 linguri de ulei de măsline și asezonează cu sare și piper. Taie-i pe lungime și așează-i pe o tavă în cuptor până se rumenesc.
Lasă-i acolo timp de 10 minute, apoi într-o tigaie mare, pune-i la aragaz până se fac rumeni și apoi iar la cuptor. Asta le va da consistența crocantă de la exterior și interiorul moale.
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…
Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…