Cartoful este leguma toamnei și trebuie să profităm din plin de cartoful dulce, atât de gustos și nutritiv. Conține proteine, vitamina C, fibre și este delicios. Iată cum să îi prepari ca să mânânci sănătos
Ai nevoie de 2 cartofi mari nedecojiți, pe care îi speli foarte bine sub jetul de apă. Pune 3 linguri de ulei de măsline și asezonează cu sare și piper. Taie-i pe lungime și așează-i pe o tavă în cuptor până se rumenesc.
Lasă-i acolo timp de 10 minute, apoi într-o tigaie mare, pune-i la aragaz până se fac rumeni și apoi iar la cuptor. Asta le va da consistența crocantă de la exterior și interiorul moale.
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…