Sari la conținut

Cum prepari acasă cea mai bună ciocolată caldă ca să o beți în doi

Ciocolata caldă este fără doar și poate cel mai bun desert al iernii, pentru că este delicioasă și te încălzește atunci când temperaturile sunt cu minus. Ca să nu cumperi orice ciocolată caldă din comerț, îți recomandăm să prepari una acasă pe care să o savurezi alături de partenerul tău. Rețeta este pentru doi

400 ml de lapte de migdale

70 grame de ciocolată neagră

2 linguri de cacao neîndulcită

1 baton de scorțișoară

mini bezele

Pune laptele pe foc împreună cu condimentele până când acesta dă în clocot. Apoi, așteaptă ca scoțișoara să se amestece cu laptele timp de 10 minute. Strecoară laptele, pune-l iar pe foc, adaugă cacao și ciocolata și amestecă constant. Pune amestecul în două căni și pune mini bezele deasupra

A.

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel