Din cuprinsul articolului
Cum pregătesc coliva maicuțele în mănăstiri. Coliva este un rețetă religioasă tradițională din România, preparată de obicei din grâu fiert, zahăr, nucă, stafide și alte ingrediente.
Preparat vechi de când lumea, coliva este nelipsită în manifestările mortuare precreștine. Coliva reprezintă o ofrandă adusă pentru sufletul celor decedați și simbolizează renașterea și viața eternă.
Dar, în ciuda faptului că este prezentă în special la evenimentele nefericite, rămâne, totuși, un desert delicios.
Prezentăm, în cele ce urmează, rețeta folosită de majoritatea măicilor de la mănăstiri.
Poftă bună și să fie primit!
7 semne ale deficienței grave de VITAMINA D pe care nu trebuie să le ignori.…
Sunteți gata să explorați tărâmurile enigmatice ale astrologiei și să descoperiți ce semne zodiacale prezintă…
Prințul Harry marchează din nou o diferență radicală între modul în care trăiește și cel…
Mirosul corporal începe, de obicei, cu transpirația, în special în zona axilei și a inghinală,…
Durerea de spate indică cancer în aceste situații. Deși cele mai frecvente cauze sunt leziunile,…
ZODIA care își va schimba radical viața. Nativii dintr-o anumită zodie avea parte de transformări…