Ni s-a întâmplat tuturor. Am fiert apa pentru ceai, apoi am observat că s-a răcit și imediat am mai încălzit-o din nou pentru a ne face alt ceai. Fără să știm, ne-am pus sănătatea în pericol! Iată care sunt cele 2 motive suficient de puternice care ar trebui să ne oprească să mai facem asta vreodată!
Dacă ai fiert vreodată apa de mai multe ori, atunci trebuie să citești acest material, pentru că ar putea să îți salveze viața! Iată care sunt cele 2 motive principale pentru care nu ar trebui să mai fierbi apă de mai multe ori!
Creșterea cantității de toxine
S-ar putea să fii surprins să vezi câte bacterii și substanțe toxice se află în apa de la robit. De exemplu, în SUA, după un studiu efectuat pe apa de la robinet s-a constatat faptul că aceasta cuprinde 316 produse chimice, printre care:
- arsenic
- produși secundari de clor
- îngrăşământ
- gaz propulsor combustibil
- metale grele
- solvenți industriali
- plastifianți
- izotopi radioactivi
- fluorură
Continuarea pe elli.ro.