Cartofii prăjiți de la fast-food sunt delicioși și ne fac să devenim dependeți, însă conțin nu mai mult, nici mai puțin de 40 de ingrediente. Sunt foarte mulți aditivi alimentari, care le păstrează aroma pentru a fi transportați în toată lumea.
Iată cum îi prepari acasă ca să fie sănătoși, dar mai gustoși decât rețata originală
Decojește 3 cartofi și taie-i subțiri cum sunt cei de la fast-food. Taie un cartof pe lungime și apoi iar pe lungime.
Ai nevoie de ulei de alune rafinat, dar poți folosi și ulei de soia
Rețeta originală spune să adaugă dextroză, care este un cuvânt pretențios pentru zahăr
Adaugă într-un bol apă și sirop de porumb pentru a da cartofilor culoarea aurie. Pune cartofii în apă și lasă-i la frigider timp de 30 de minute
Între timp încălzește uleiul la 148 de grade celsius
Scoate cartofii din apă și usucă-i cu un șervețel înainte de a-i pune în baia de ulei. Adaugă-i în ulei și ține-i acolo timp de 90 de secunde
Scoate-i pe un șervețel și pune-i la congelator timp de 10-15 minute
Pentru a doua baie de ulei, ai nevoie de un alt ingredient. Untura de vită pe care îl pui în ulei
Fă-le a doua baie de ulei până când au culoare aurie și apoi adaugă un praf de sare
A.
Horoscopul zilei de miercuri, 6 noiembrie 2024, spune că nativii din zodic traversează o perioadă…
V-ați uitat vreodată la ceas de mai multe ori în timpul zilei exact la 11/11?…
Într-un nou studiu, oamenii de știință americani au descoperit o legătură între viteza de îmbătrânire…
Medicul nutriționist Mihaela Bilic face o serie de recomandări părinților pentru o imunitate mai bună…
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a publicat în premieră o listă care cuprinde 17 agenţi…
Sam Parnia, profesor asociat la Langone Medical Center din cadrul Universității din New York, a…