Sari la conținut

Cum faci negresă cu mousse de ciocolată fără făină, ouă, gluten sau lapte. Rețeta sănătoasă

Cui nu-i plac dulciurile? Asta era de fapt o întrebare retorică, pentru că tuturor oamenilor le plac dulciurile, dar mai ales dulciurile sănătoase. Îți dezvăluim o rețetă super sănătoasă, iar rezultatul este o negresă cu mousse de ciocolată fără făină, ou, gluten sau lapte

Ingrediente

Pentru negresă vom folosi ca bază o banană

2/3 ceașcă cacao organică

1/2 linguriță de praf de copt

1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

1 lingură extract de vanilie

1/3 sos de mere

2 linguri de sirop de arțar

1/4 ceașcă ulei de cocos

Pune banana în blender și zdrobește-o până obții o pastă, apoi pune toate ingredientele pe rând până obții o cremă. Unge o formă de prăjitură cu ulei de cocos și pune crema înăuntru și coace negresa.

Vei avea o negresă simplă peste care trebuie să adaugi mousse de ciocolată

Pentru spuma de ciocolată ai nevoie de

1 avocado

o ceașcă de cremă de cocos

6 linguri de cacao organică

2 linguri de ulei de cocos

20-30 de picături de sirop de ștevie

Amestecă ingredientele în blender până când obții o compoziție cremoasă și așează spuma de ciocolată deasupra negresei. Pentru decor poți folosi puțină ciocolată topită într-un vas dublu pentru topit.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel