Piureul de cartofi pare o rețetă simplă. Se iau cartofii, se fierb, apoi se bat până devin un piure și se pun pe masă. Destul de simplu, dar trebuie să ții cont de câteva reguli dacă vrei un piure de cartofi pe care musafirii să îl aprecieze
Dacă sunt unele bucăți prea mari și altele prea mici, unele se vor fierbe mai repede, altele mai încet
2. Pui untul și laptele reci
Untul și laptele trebuie să fie la temeperatura camerei ca să se incorporeze cât mai bine
3. Uiți să adaugi sare
Adaugă sare în apa în care fierbi cartofii pentru ca ei să își absoarbă necesarul de sare
4. Folosești cartofii nepotriviți
Cei mai buni cartofi sunt cei albi, nu cei roșii
5. Pui prea multă apă
Trebuie să lași pe fundul vasului destulă apă încât cartofii să aibă o consistență creamoasă
Nu uita să speli foarte bine cartofii înainte de a-i pune în apă pentru a-i fierbe și să lași focul mic până ce dă în clocot. De asemenea, cu ajutorul unei palete, trebuie să recoltezi spuma rezultată în urma fierberii
A.
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…