Din cuprinsul articolului
Consumul unui ou stricat poate duce la intoxicații alimentare, care sunt cauzate de bacterii precum Salmonella. Simptomele intoxicației alimentare pot include:
Aceste simptome pot apărea la câteva ore după consumul oului stricat și pot dura de la câteva ore până la câteva zile, în funcție de gravitatea intoxicației și de starea generală de sănătate a persoanei afectate.
Pentru a evita riscul de a consuma ouă stricate, asigură-te că verifici prospețimea ouălor folosind metodele menționate anterior și depozitează-le corect în frigider. De asemenea, gătește ouăle bine pentru a distruge eventualele bacterii.
Page: 1 2
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a propus un leac pentru ciocurile din călcâie. După spusele ei, ciocurile…
Din învățămintele rămase de la Părintele Cleopa, descoperim cel mai mare demon pe care noi…
Vești noi pentru seniori. Seniorii cu venituri mai mici de 3.000 de lei ar putea…
Ce trebuie să faci în primele 24 de ore de răceală sau gripă. Pentru că…
7 semne ale deficienței grave de VITAMINA D pe care nu trebuie să le ignori.…
Sunteți gata să explorați tărâmurile enigmatice ale astrologiei și să descoperiți ce semne zodiacale prezintă…