Din cuprinsul articolului
Consumul unui ou stricat poate duce la intoxicații alimentare, care sunt cauzate de bacterii precum Salmonella. Simptomele intoxicației alimentare pot include:
Aceste simptome pot apărea la câteva ore după consumul oului stricat și pot dura de la câteva ore până la câteva zile, în funcție de gravitatea intoxicației și de starea generală de sănătate a persoanei afectate.
Pentru a evita riscul de a consuma ouă stricate, asigură-te că verifici prospețimea ouălor folosind metodele menționate anterior și depozitează-le corect în frigider. De asemenea, gătește ouăle bine pentru a distruge eventualele bacterii.
Page: 1 2
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…