Din cuprinsul articolului
Cum a aflat Monica Pop că are cancer. Inițial, medicul spune că a ignorat anumite simptome specifice, care apăreau interminent.
Medicul oftalmolog spune că a crezut că suferă de colon iritabil și se trata pentru această afecțiune.
„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi.
N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine.
Și cu toate acestea s-a întămplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic. Nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa de tare s-au legat lucrurile…
Înainte cu o seară de a debuta peritonita cineva din familie a făcun un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu.
Și am convingerea că magazinul acela a injectat peștele cu ceva ca să țină mai mult. Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis ‘Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva’. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de diminea’ță a început peritonita”, a mărturisit Monica Pop cu ceva timp în urmă.
Tratament pentru creșterea imunității
„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii
Recomandare:
Dr. Monica Pop: „Aproape toată populaţia are deficit de vitamina D3 şi e mult mai expusă la îmbolnăviri”
– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
– Vitamina D3, foarte foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.
Totul, o lună.
Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.
Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).
Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”!
Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a mai spusprof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook.