Din cuprinsul articolului
Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica – Centru de excelență medicală dedicat în totalitate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare – a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 58%, comparativ cu anul 2020 și o rată a veniturilor din servicii chirurgicale cu +24%. De asemenea, și numărul procedurilor, implicit a veniturilor din cardiologie intervențională a crescut cu 71%, ajungând la peste 700 de intervenții.
La cinci ani de la inaugurarea primului spital privat dedicat în exclusivitate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, Președintele CA , Dna. Cecilia Covrig continuă planurile de dezvoltare ale acestuia prin crearea unui departament de microchirurgie și extinderea compartimentului ATI dedicat.
Datorită investițiilor în personal medical (+15% personal față de 2020), în echipamentul medical (10% din cifra de afaceri pe 2020), și mai ales a măsurilor luate pentru limitarea și răspândirea cu SARS COV-2, Spitalul Angiomedica a reușit să ofere asistență medicală specializată unui număr mare de pacienți, peste 27.000 în 5 ani.
”De la lansarea spitalului, de departe cea mai mare provocare a reprezentat-o lupta cu noul virus, atât din punct de vedere al vieții pacientului, cât și a sustenabilității centrului. Ne adresăm pacienților cu boli cardiovasculare – cauza nr.1 de deces în România, iar riscul prezentat de aceste afecțiuni este la fel de mare cu cel al infecției cu COVID-19. Astfel că, în pofida restricțiilor, pacienții cu afecțiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-și de multe ori viața.
De asemenea, faptul că am obținut acreditarea ANMCS de nivel II cu recomandări – cel mai înalt grad acordat în prezent în România, confirmă încă o dată că suntem un spital premium în managementul calității serviciilor medicale.” a declarat Cecilia Covrig, Președintele CA al Spitalul de Boli Cardiovasculare- Angiomedica.
Cele mai accesate servicii medicale la Angiomedica au fost și anul trecut intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația , electrofiziologia și chirurgia vasculară.
Din dorința de a oferi cât mai multe facilități financiare pacienților săi, Spitalul Angiomedica a încheiat un parteneriat cu Casa Națională de Asigurări a Marii Britanii (NHS). Astfel că, în premieră națională pentru spațiul medical privat, pacienții rezidenți în Marea Britanie (GB) și care sunt asigurați ai NHS, pot beneficia de decontare a serviciilor medicale în cadrul spitalului Angiomedica.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…