Controlează-ți nivelul zahărului din sânge și oprește diabetul cu un ou fiert

Din cuprinsul articolului

Dacă vă confruntați cu un nivel crescut al zahărului din sânge, atunci riscul de a face boli de inimă, boli de rinichi, accident vascular cerebral, probleme de vedere și probleme ale sistemului nervos poate crește.

Este greu să vă controlați nivelul zahărului din sânge din cauza tuturor alimentelor pe care le consumați. De asemenea, este nevoie de câteva luni pentru a evalua care este hrana pe care ar trebui și nu ar trebui să o mâncați.

Din fericire, s-au descoperit multe alimente care ne pot ajuta să ne controlăm nivelul zahărului din sânge într-un mod natural, fără a fi nevoie de medicamente. Puteți încerca aceste remedii care necesită doar trei ingrediente pentru a vă menține glicemia stabilizată.

Tot ce aveți nevoie sunt următoarele ingrediente și să urmați instrucțiunile.

Ingrediente:

  • Ou fiert
  • Oțet de mere
  • Un pahar cu apă caldă

Ce trebuie să faci?

  • Fierbeți oul și curățați-l de coajă.
  • Înțepați oul cu o scobitoare de 2 până la 3 ori f
  • Pune oul intr-un borcan bine sigilat si toarna un pic de oțet
  • Acoperiți borcanul și lăsați-l la macerat peste noapte în frigider.
  • A doua zi dimineața, bea un pahar cu apă caldă și mănâncă oul.
  • Repetați acest lucru în fiecare zi.

Făcând acest remediu în mod repetat, vei simți și vei observa că nivelul zahărului din sânge va fi mai stabil și vei avea controlul asupra glicemiei.

De ce ou fiert tare?

Un ou fiert tare este o gustare grozavă pe care o poți adăuga în orice moment al zilei

Proteina din ou vă ajută să vă simțiți plin fără a determina creșterea rapidă a zahărului din sânge și, de asemenea, vă încetinește sistemul digestiv și absorbția organismului de glucoză, ceea ce este extrem de benefic pentru cei care au diabet.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Compusul activ din oțet care are un impact pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge este acidul acetic. Nobumasa Ogawa, profesor doctor la Universitatea din Tokyo a descoperit că acidul acetic inhibă activitatea unor enzime responsabile cu digestia carbohidraților, precum amilaza, zaharaza, maltasa și lactaza.

Prin urmare, atunci când oțetul ajunge în intestine, unele tipuri de zaharuri și amidonuri “trec nevăzute”, fără să fie digerate, având astfel un impact mai mic asupra nivelului de zahăr sangvin.

”Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala!”

Recent Posts

Oameni cu abilități excepționale care sfidează limitele umane. Ei fac imposibilul să pară posibil

În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…

2 minute ago

Beneficiile postului pentru sănătatea fizică și psihică. Ce îmbunătățiri apar în minte și în trup

Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…

32 de minute ago

Screening-uri și teste medicale de care aveți nevoie în funcție de vârstă

Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…

o oră ago

Cele mai bune remedii pentru răceală și gripă care îți stimulează imunitatea. Le poți face singur acasă

Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…

2 ore ago

Horoscop 22 noiembrie. Avertismente pentru Lei și Gemeni: fără călătorii lungi și fără muncă în exces

Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…

2 ore ago

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

12 ore ago

Citeste si: