Sari la conținut

Condimentul care reduce efectele îmbătrânirii. Lidia Fecioru: Ajută la refacerea colagenului

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Condimet anti-îmbătrânire

Condimentul care reduce efectele îmbătrânirii a fost dezvăluit de Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul prezintă și o rețetă care dă rezultate maxime folosind un condiment a fost folosita in mod traditional in tarile asiatice ca planta medicinala datorita proprietatilor sale antioxidante, antiinflamatoare.

Lidia Fecioru a vorbit despre proprietățile „magice” ale curcumei. Condimentul, potrivi Lidiei, reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii, fiind și un antioxidant puternic. Iată rețeta care dă rezultate.

Curcuma reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii

antibiotic și antiviral natural
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„Curcuma este o adevărată minunăţie. Este un foarte bun antioxidant şi ajută la refacerea colagenului. Acest condiment ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu 25%. Deci, la patru litri de apă, adăugăm 200 g praf de curcuma. Se pune la fiert şi se lasă până când apa scade la jumătate.

Se dă cu această apă pe tot ce înseamnă pete de vitiligo, pe erupţii cutanate, urticarie. Totodată, curcuma ne ajută şi în criza de astm bronşic. Avem nevoie de o lingură de curcuma, la un pahar cu apă.

Cei care au dischinezie biliară sau cei care au colesterolul mărit, au contraindicaţii în ceea ce priveşte consumul de curcuma„, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Vedeta a mai precizat în trecut și un leac pentru nivelul ridicat de zahăr din sânge.

„Deci, se pune într-o blender 150g de semințe de dovleac curățate, se pun patru pahare de apă și se pune totul bine-bine la blender. Se scoate, se trece printr-o sită să rămână zeama fără pulpiță, după care se toarnă înapoi în bleder, se toarnă o jumătate de linguriță de scorțișoară și patru-cinci prune uscate. Apoi se face iar la blender, se pune amestecul într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider.

Această cantitate se bea 4 zile, cu jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol. O dată pe zi bem câte 100g, 4 zile: 100 dimineață, 100 la prânz, 100 seara. Apoi facem patru zile pauză, iar bem patru zile, iar facem pauză, facem chestia asta de câteva ori.

E foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei, sunt foarte mulți care au această problemă și e bună și pentru copii și pentru cei maturi”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel