Tarhonul este un condiment foarte gustos folosit mult în bucătăriile românilor. Cu toate acestea foarte puțini îl utilizează ca pe un adevărat medicament natural așa cum acesta este considerat de specialiștii în domeniu.
Pentru început trebuie spus că frunzele de tarhon sunt o sursă importantă de antioxidanți, vitamina A, vitamina C, calciu, fier, cupru, magneziu, potasiu iod, fosfor.
Atunci când vrem să utilizăm tarhonul pentru a ameliora anumite afecțiuni îl putem prepara sub formă de ceai, tinctură sau ulei.
Principalele beneficii ale utilizării tarhonului sunt:
În ediția din 16 noiembrie a emisiunii „360 de grade”, Alina Bădic a discutat împreună…
Izolați-vă ferestrele astăzi! Vă pregătiți pentru zilele reci de iarnă? Prin setarea ferestrelor dvs. din…
Cheagurile de sânge pot pune viața în pericol dacă blochează venele sau arterele, făcând conștientizarea…
Pancreasul este un organ care ajută la digestie și la metabolizarea zahărului și este situat…
Pe 17 noiembrie 2024, horoscopul zilnic aduce o serie de provocări și oportunități pentru fiecare…
Boala de inimă rămâne principala cauză de deces pentru bărbați și femei în Statele Unite.…