Deși știm că ceea ce mâncăm lasă urme asupra stării noastre de sănătate, nu mereu suntem precauți. Medicii spun deseori că trebuie să fie atenți la coloranții alimentari, Aceștia se regăsesc în sucuri dar și în alimente.
Foarte multi coloranți alimentari sunt asociați cu boli precum sunt alergiile, insomnia, astmul sau diferite tipuri de cancer. Din păcate, în majoritatea alimentelor există coloranți.
Iată ce afecțiuni pot declanșa coloranții alimentari:
Însă, avem și o serie de coloranți care sunt benefici organismului uman. Mai exact, coloranții E160, E 162, E 300, E100. Însă, aceștia se găsesc numai în legume și fructe.
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…