Deși știm că ceea ce mâncăm lasă urme asupra stării noastre de sănătate, nu mereu suntem precauți. Medicii spun deseori că trebuie să fie atenți la coloranții alimentari, Aceștia se regăsesc în sucuri dar și în alimente.
Foarte multi coloranți alimentari sunt asociați cu boli precum sunt alergiile, insomnia, astmul sau diferite tipuri de cancer. Din păcate, în majoritatea alimentelor există coloranți.
Iată ce afecțiuni pot declanșa coloranții alimentari:
Însă, avem și o serie de coloranți care sunt benefici organismului uman. Mai exact, coloranții E160, E 162, E 300, E100. Însă, aceștia se găsesc numai în legume și fructe.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…