Sari la conținut

Ciocolata DUBAI. Cea mai ușoară și mai gustoasă rețetă! E gata în 20 de minute

Ciocolată Dubai

Cu siguranță ați auzit de ciocolata Dubai. Această temă este una dintre cele mai comentate în ultima vreme. Unii spun că această ciocolată nu este pe gustul lor, alții sunt de părere că este un desert extrem de plăcut pe care le-ar plăcea să îl mănânce și de ce să nu îl facă ei înșiși acasă. Dacă sunteți genul de persoană care preferă să își gătească singur dulciurile, această rețetă vă va încânta.

Astăzi vă vom împărtăși cum puteți prepara pas cu pas o ciocolată Dubai foarte gustoasă, care nu este cu nimic mai prejos decât cea originală.

Produse de care aveți nevoie:

  • Ciocolată neagră – 200 grame
  • Ciocolată cu lapte – 100 grame
  • Ciocolată albă – 50 de grame
  • Kataif – 200 grame
  • Cremă de fistic – 200 de grame
  • Tahini de susan – 2 linguri
  • unt – 80 de grame

Care sunt pașii în prepararea ciocolatei Dubai?

Începeți prin a topi ciocolata cu lapte și cea neagră. Acest lucru trebuie făcut într-o baie de apă, într-un recipient adecvat. Se amestecă periodic pentru a obține un amestec omogen. Ciocolata albă ar trebui să fie topită într-un recipient separat.

Când ciocolata albă este gata, turnați-o pe fundul unei forme potrivite – formă de silicon sau o formă obișnuită de înghețată dacă nu aveți o formă specială pentru ciocolată. Am adăugat ciocolată albă la rețetă pentru a face rezultatul final mai interesant și pentru a crea linii întrepătrunse.

Apoi turnați jumătate din ciocolata neagră și maro și depozitați forma în frigider pentru a se întări.

În timp ce acest proces se desfășoară, apucați-vă de treabă pentru a face umplutura. Tăiați kataif-ul, apoi prăjiți-l în unt. Se gătește până devine auriu. Se lasă să se răcească. Când se întâmplă acest lucru, amestecați kadaifa cu crema de fistic și tahini de susan. Se amestecă până când amestecul este omogen.

Este momentul să scoateți forma din frigider și să adăugați umplutura de kadaif. Acoperiți cu ciocolata topită rămasă. Cu ajutorul unei spatule, se întinde astfel încât să acopere uniform umplutura și apoi se întoarce la frigider.

Dacă sunteți mai nerăbdători, puteți pune forma în congelator. Dacă aveți răbdare, lăsați în frigider câteva ore pentru a se întări.

Rezultatul este delicios și suntem siguri că vă va plăcea această rețetă. Nu uitați să încercați ciocolata Dubai!

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel