Din cuprinsul articolului
Usturoiul conține un număr mare de compuși sulfurici care activează enzimele ficatului responsabile cu eliminarea toxinelor. În plus,conține alicină și seleniu, două elemente care protejează ficatul.
Este unul dintre cele mai bogate fructe în vitamina C și antioxidanți, care curăță ficatul natural. De asemenea, conține un flavonoid numit naringenină care stimulează producția de enzime detoxifiante din ficat.
Ceaiul verde conține o mare cantitate de catehină, un antioxidant vegetal care s-a demonstrat că are capacitatea de a elimina depozitele de grăsime din ficat.
Strugurii au un efect puternic detoxifiant demonstrat de numeroase studii. De aceea a fost dezvoltată o terapie cu struguri care ajută la tratarea mai multro boli.
Legumele verzi precum spanacul sau salata verde conțin compuși care ajută la detoxifierea ficatului și la neutralizarea metalelor grele care se acumulează în ficat.
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…