Din cuprinsul articolului
Usturoiul conține un număr mare de compuși sulfurici care activează enzimele ficatului responsabile cu eliminarea toxinelor. În plus,conține alicină și seleniu, două elemente care protejează ficatul.
Este unul dintre cele mai bogate fructe în vitamina C și antioxidanți, care curăță ficatul natural. De asemenea, conține un flavonoid numit naringenină care stimulează producția de enzime detoxifiante din ficat.
Ceaiul verde conține o mare cantitate de catehină, un antioxidant vegetal care s-a demonstrat că are capacitatea de a elimina depozitele de grăsime din ficat.
Strugurii au un efect puternic detoxifiant demonstrat de numeroase studii. De aceea a fost dezvoltată o terapie cu struguri care ajută la tratarea mai multro boli.
Legumele verzi precum spanacul sau salata verde conțin compuși care ajută la detoxifierea ficatului și la neutralizarea metalelor grele care se acumulează în ficat.
Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă că, în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie,…
Femeile din țările din estul Europei trebuie să muncească în medie de trei ori mai…
La Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași a fost inițiată o anchetă privind suspiciuni de…
Imagini surprinse în Spitalul Municipal Oltenița, în care lilieci zboară printr-un salon pentru copii, au…
Pe 5 noiembrie, credincioșii îi cinstesc pe Sfinții Mucenici Galaction și Epistimi, considerați ocrotitori ai…
În timp ce statul într-un picior poate părea un joc din copilărie, acesta poate dezvălui…