Din cuprinsul articolului
Celebrul doctor Oz vine în sprijinul femeilor aflate în pragul vârstei de 40 de ani cu un ghid de îngrijire. După vârsta de 40 de ani, toate femeile trebuie să aibă mai multă grijă de corpul lor și să consume alimente sănătoase pentru organismul lor, iar ceea ce este cel mai important, să nu uite de suplimentele alimentare.
De fiecare dată când se uită la televizor, răsfoiește o revistă sau navighează pe web, este abordată de reclame care promovează cele mai noi creme anti-îmbătrânire, remedii pentru pierderea instantanee în greutate, suplimente care stimulează libidoul pentru a-ți revigora viața intimă etc.
Pentru a rezolva această dilemă, Dr. Oz a adunat informații de specialitate despre cele 7 elemente esențiale pe care femeile de peste 40 de ani le au cel mai mult nevoie.
Aceasta ajută la subțierea sângelui și scăderea semnificativă a atacurilor vasculare (cerebrale, infarct).
O tabletă/zi, dacă s-ar putea, împărțită în două (dimineața și seara) pentru o absorbție mai bună. Ajută la imunitate, energie și reduce riscul cancerului la sân.
Calciul este extrem de important pentru oase și evitatea osteoporozei, dar este nevoie să fie combinat cu vitamina D pentru fixare și cu magneziu. Magneziul este un tonic general, anti-depresiv, menține constantă concentrația calciului în sânge și contracarează efectul de constipație pe care îl are calciul. Dozele corecte sunt: 600 mg calciu, 400 mg magneziu, 1000 unități vitamina D. Este bine să fie luate la 2 ore după orice alt supliment, cu lapte sau iaurt
După 40 de ani, scade și metabolismul, iar din masa musculară – cea care consumă cele mai multe calorii – se pierde între 3% și 5 %, așa că riști să te îngrași mult mai repede, așa că trebuie să iei măsuri, să mănânci sănătos și să faci mișcare mai multă.
Studiile au arătat clar că femeile care consumă din abundență fructe și legume prezintă un risc de cancer mai mic. Anumite „merite” sunt atribuite acidului folic.
Studiile au arătat că femeile care consumă puțin acid folic, prezintă un risc crescut de cancer de col uterin, de colon și rect, plămâni, esofag, creier, pancreas și sân. Organismul utilizează acidul folic în sinteza ADN-ului.
Mai întâi, dacă aveți probleme cu somnul, aruncați o privire asupra mediului în care dormiți. Pentru a induce somnul, asigurați-vă că dormitorul este întunecat, liniștit și menținut la o temperatură medie; asigurați-vă că patul și pernele sunt confortabile; creați ritualuri relaxante de culcare, cum ar fi să faceți o baie caldă sau un duș.
Utilizată de secole în întreaga lume, rădăcina de valeriană este o plantă naturală care poate promova relaxarea și somnul, o alternativă mai sigură la ajutoarele de somn. Încercați să beți ceai de rădăcină de valeriană cu câteva ore înainte de culcare.
Ca și în cazul tuturor suplimentelor, discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua valeriană.
Scoaterea televizorului din dormitor. Acest dispozitiv vă poate împiedica inclusiv viața intimă.
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…