Intoxicațiile alimentare vin la pachet cu sezonul cald, iar motivul pentru care fac atât de multe victime este că oamenii au percepții total greșite despre cum trebuie depozitate corect alimentele. Printre cele mai comune mituri legate de mâncare în timpul verii se numără ideea conform căreia este în regulă să consumăm alimente dacă au stat în lada frigorifică sau că mâncarea alterată are miros și gust respingător.
Potrivit Departamentului de Siguranță Alimentară din SUA, intoxicațiile alimentare „lovesc” cel mai tare în perioada mai-septembrie, odată cu sezonul picnicurilor și al grătarelor. Iată câteva mituri care perpetuează boala:
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…