Din cuprinsul articolului
Antiviralele sunt substanșe puternice, mult mai eficiente decât antioxidanții, care luptă împotriva unor multitudini de boli și afecțiuni. Deși acestea se pot găsi sub forma produselor farmaceutice și suplimentelor alimentare, specialiștii recomandă ca antiviralele să fie obținute din dietă.
Precum orice nutrient esențial, antiviralele sunt absorbite mai bine prin alimentație. Alimentația este un element principal în sănătatea noastră generală și este responsabilă pentru asigurarea vitaminelor și mineralelor necesare organismului.
Antiviralele se pot regăsi într-o multitudine de alimente și sunt importante mai ales în sezonul rece, când organismul este mult mai vulnerabil în fața agenților patogeni.
Acestea luptă împotriva virusurilor de toate formele, iar marile companii farmaceutice se bazează pe medicamentele antivirale, puternice, pentru combaterea actualului coronavirus.
Pe lângă eliminarea virusurilor, antiviralele luptă împotriva cancerului, tulburărilor de memorie și alte boli grave, fiind mai eficiente decât antioxidanții.
Turmericul
Este un condiment care conține curcumin, o sursă importantă de antivirale. Acesta lutp împotriva virusurilor, are rol antiinflamator, și ajută la prevenirea multor boli grave, precum cancerul și artrita. De asemenea, experții au constatat că acest condiment poate întârzia evoluția bolii Alzheimer.
Usturoiul
Usturoiul este unul dintre cele mai puternice antivirale, fiind un remediu naturist utilizat de sute de ani pentru răceală, întărirea sistemului imunitar și eliminarea agenților patogeni. De curând, specialiștii au descoperit că usturoiul scade riscul de cancer cu peste 50% pentru anumite tipuri de cancer, precum urmează:
De asemenea, reduce riscul cancerului de esofag, sân, vezică urinară și piele.
Ceai verde
Ceaiul verde se află pe lista celor mai puternice antivirale, fiind eficient în combaterea răcelilor simptomelor asociate. De asemenea, ceaiul verde are efect de întărire a sistemului imunitar și curăță organismul de toxinele acumulate.
Cu atât mai mult, ceaiul verde are efecte pozitive împotriva multor tipuri de cancer, precum: cancerul de sân, stomac, piele, prostată, esofagian, uterin, pancreatic, colorectal, dar și în cazul leucemiei, potrivit sfatulmedicului.ro.
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…
Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…