Antibiotice naturale. Prima opțiune de consolidare a imunității stă în ce ne-a oferit natura. Există super alimente, care întăresc considerabil sistemul imunitar, pentru a putea lupta cu virusurile, bacteriile, infecțiile care pot ataca în orice moment al anului un organism fragil.
Super alimentele care vă înconjoară cu un scut protector sunt:
- Oțetul de mere
Oţetul de mere are şi o influenţă activă asupra circulaţiei apei în corp, drenând celulele, întărind nervii, asprind ţesutul conjunctiv, menţinându-l moale. În afara mineralelor, oţetul de mere conţine şi vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C şi vitamina E, care conferă pielii un aspect sănătos şi protejează celulele nervoase şi inima.
- Usturoiul
Usturoiul este o sursa esentiala de substante necesare corpului nostru. In compozitia sa se gasesc vitamine (A, complexul B (B1 si B6) si C), de minerale (magneziu, calciu, potasiu, iod, zinc), de aminoacizi si de enzime. Tocmai de aceea, consumat destul de des, usturoiul creeaza un scut protector in jurul principalelor organe, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare, cancerului, reumatismului si hipertensiunii.
- Ghimbirul
- Hreanul
- Ceapa
- Ardeiul iute
- Uleiul de oregano
- Turmericul
- Echinaceea
- Mierea crudă
- Argintul coloidal