Din cuprinsul articolului
Cele mai bune ceaiuri de slăbit. Un dietetician a dezvăluit care sunt cele mai eficiente ceaiuri când vine vorba de pierderea în greutate.
Lauren Manaker, dietetician, autor, vorbitor și antreprenor înregistrat și premiat, a scris un articol pentru Health împărtășind ceaiurile ei preferate pentru a vă sprijini în călătoria dvs. de slăbire.
Numiți catechine, antioxidanții vă susțin metabolismul, ajută organismul să ardă grăsimile și să reducă grăsimea din regiunea abdominală. Cofeina poate ajuta, de asemenea, la pierderea în greutate, deoarece accelerează rata la care organismul arde caloriile. De asemenea, ajută organismul să folosească grăsimea ca sursă de energie, a spus expertul.
Ceaiul negru trece printr-un proces de fermentație care crește nivelul de flavonoide din ceai. Aceste flavonoide, numite thearubigine și teaflavine, sunt considerate că ajută metabolismul și contribuie la pierderea în greutate. Se crede că antioxidanții din ceaiul negru, numiți polifenoli, ajută la pierderea în greutate, împreună cu cofeina din ceai.
„Se crede că aceste componente bioactive îmbunătățesc metabolismul grăsimilor, crescând capacitatea organismului de a arde grăsimile mai eficient”, a scris Manaker.
Ea a făcut referire la un studiu publicat în revista Nutrients care a constatat că persoanele care au băut ceai oolong timp de două săptămâni au avut o oxidare crescută a grăsimilor, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate. Cercetătorii au observat, de asemenea, că ceaiul oolong poate scădea nivelul de insulină și zahărul din sânge.
Mentolul poate ajuta, de asemenea, balonarea. Manaker a spus că cercetările sugerează că mirosul de mentă acționează, de asemenea, ca un inhibitor al poftei de mâncare, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.
Ceaiul de ghimbir conține gingerol, care acționează ca un antioxidant și antiinflamator, ceea ce, la rândul său, îmbunătățește capacitatea organismului de a arde calorii. Un studiu publicat în jurnalul Metabolism în 2012 a constatat că persoanele care au băut ceai de ghimbir au fost mai puțin foame și au mâncat mai puțin.
Manaker adaugă că compușii primari ai hibiscusului, numiți antociani, ar putea limita absorbția carbohidraților de către organism. Extractul de hibiscus are, de asemenea, efecte anti-obezitate și poate limita acumularea de grăsime în organism, a adăugat ea.
Ceaiul Rooibos are, de asemenea, un antioxidant numit aspalatina, care ar putea reduce depozitarea grăsimilor în organism și, de asemenea, poate ajuta la reglarea zahărului din sânge.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…