Din cuprinsul articolului
Cel mai bun ceai pentru hipertensiune. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut a explicat cum se prepară băutura care indicată pentru ateroscleroză, circulația periferică și chiar hipertensiune.
„Ceaiul din făcut din coajă de ceapă și usturoi este indicat pentru ateroscleroză, circulația periferică și chiar hipertensiune, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.
Pentru prepararea acestui ceai ai nevoie de o cantitate mică de coji din cele două legume, cât poți cuprinde în trei degete. Cojile se mărunțesc, pui peste ele apă fiartă și se lasă la infuzat 10 minute.
De preferat, ceaiul se bea înainte de culcare.
Acest preparat este benefic și persoanelor care au vase de sânge sparte la glezne „, a mai spus Lidia Fecioru, la Leacul zilei.
Potrivit MayoClinic, hipertensiunea arterială (hipertensiunea arterială) este o afecțiune frecventă în care forța sângelui împotriva pereților arterelor este suficient de mare în timp pentru a provoca probleme de sănătate, cum ar fi boli de inimă.
Tensiunea arterială este determinată atât de cantitatea de sânge pe care o pompează inima, cât și de gradul de rezistență la fluxul sanguin în artere. Cu cât inima ta pompează mai mult sânge și arterele tale sunt mai înguste, cu atât tensiunea arterială va fi mai mare. Citirea tensiunii arteriale este determinată în milimetri de mercur (mm Hg). Are două numere.
Valoarea superioară (presiunea sistolica). Prima, sau mai mare, măsoară presiunea din artere atunci când inima bate.
Valoare mai mică (presiunea diastolică). Al doilea, sau mai mic, măsoară presiunea din artere dintre bătăile inimii.
Puteți avea hipertensiune arterială ani de zile fără a avea niciun simptom. Hipertensiunea arterială necontrolată crește riscul unor probleme grave de sănătate, cum ar fi atacul de cord și accidentul vascular cerebral. Din fericire, hipertensiunea arterială poate fi detectată cu ușurință. Și odată ce știți că aveți hipertensiune arterială, puteți lucra cu medicul dumneavoastră pentru a o ține sub control.
Majoritatea persoanelor cu hipertensiune arterială nu au semne sau simptome, chiar dacă valorile tensiunii arteriale ating niveluri periculos de ridicate.
Unele persoane cu hipertensiune arterială pot avea dureri de cap, dificultăți de respirație sau sângerări nazale, dar aceste semne și simptome nu sunt specifice și de obicei nu apar până când tulburarea ajunge într-un stadiu grav sau care pune viața în pericol.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…