Locuitorii din Tibet sunt recunoscuți pentru longevitatea lor și de aceea, cultura și practicile specifice zonei stârnesc interesul oamenilor din întreaga lume.
Cu un gust delicios, acest elixir ține bolile la distanță, înlocuiește suplimentele alimentare și îmbunătățește starea generală.
Ingrediente:
Preparare:
Fierbeți apa timp de 5 minute, luați-o de pe foc și în momentul în care s-a răcit puțin adăugați toate ingredientele. Ceaiul poate fi servit în momentul în care s-a răcit complet.
Este important să nu adăugați ingredientele în apă clocotită. Temperatura acesteia ar trebui să fie suportabilă.
Dozaj:
Ceaiul ar trebui consumat pe durata întregii zile, de preferință înainte de cele trei mese principale. Cantitatea recomandată în rețetă este suficientă pentru trei persoane.
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…