Ceaiul miraculos al călugărilor budiști întărește imunitatea. Mai bogat în antioxidanți decât fructele de goji, este supranumit aurul verde

Ceaiul acesta este foarte recomandat pentru întărirea imunității, mai ales în perioadele sezonului rece, când organismul este devitalizat din cauza lipsei hranei vii, accesibilă cu precădere primăvara și vara.

De aceea, în sezonul rece, ceaiul de Matcha poate fi o alternativă viabilă. Ceaiul de Matcha detoxifiază organismul, întărește sistemul imunitar, ajută considerabil procesul de slăbire, normalizează valorile colesterolului, îmbunătățește memoria și concentrarea, sănătatea inimii și conferă pielii o strălucire aparte.

Folosit în trecut de către călugării budişti în cadrul ritualului de meditaţie, ceaiul Matcha conţine de şase ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

Specialiștii îl recomandă chiar zilnic, datorită efectelor benefice numeroase. Iată câteva motive pentru care este bine să beți ceai de Matcha zilnic.

Este un ceai verde și știm deja că orice ceai verde este plin de antioxidanți, scutul organismului împotriva radicalilor liberi.

Pudra de Matcha este una dintre cele mai nutritive din lume. Când bei ceai de Matcha te relaxezi, fără a-ți pierde concentrarea.

Îți cresc energia și rezistența. Ceaiul de Matcha conține catehine, cei mai puternici și imbatabili antioxidanți, care contracarează efectele razelor UV, ai radicalilor liberi şi chiar a cancerului.

Ceaiul Matcha este produs prin măcinarea frunzelor de ceai verde, care nu sunt lăsate la fermentat. Plantele sunt proaspete, bogate în nutrienţi şi antioxidanţi. Un pahar de ceai pe zi îţi asigură energie pentru întreaga zi.

Pielea devine mai catifelată, productivitatea creşte, atenţia sporeşte. Acestea sunt câteva dintre beneficiile acestui tip de ceai. Gustul său este aproape cremos şi nu este înţepător.

Denumit aurul verde, ceaiul Matcha este specific japonez şi reprezintă o pudră foarte fină de culoare verde peste care se adaugă apă fierbinte. Ceaiul se poate consuma într-o varietate de băuturi, fie cald, rece, cu lapte sau ca smoothie. Poate înlocui cu succes cafeaua.

Este benefic pentru persoanele care îşi doresc să slăbească, deoarece, stimulează arderea grăsimilor.

Recent Posts

STUDIU. Utilizarea reţelelor sociale, rol important în reducerea simptomelor depresiei

Un studiu realizat de un grup de cercetători chinezi sugerează că utilizarea reţelelor sociale ar…

1 minut ago

Medic ortoped: TOP 5 ponturi pentru tratarea durerilor articulare în sezonul rece

Potrivit studiilor, condiţiile meteorologice influențează în mod direct sănătatea oaselor și a mușchilor, însă nu…

31 de minute ago

Avertisment: obiceiul nociv care poate duce la cancer de colon

O vizită de trei minute la toaletă cu telefonul mobil se poate transforma cu ușurință…

o oră ago

ANM, în alertă! Lapoviță și ninsori, vremea se va răci brusc

România traversează o perioadă de tranziție meteorologică, cu temperaturi în creștere până la mijlocul săptămânii,…

2 ore ago

Rafila: Descentralizarea rezidenţiatului continuă, universităţile se vor ocupa direct de organizarea sa

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că descentralizarea rezidenţiatului demarată în urmă cu un an…

2 ore ago

Horoscop 18-25 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. ZODIILE norocoase

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru…

3 ore ago

Citeste si: