Categories: Stil de viaţă

Ceaiul din această legumă topește grăsimea de pe burtă. Secretul femeilor franceze

Ceaiul , făcut dintr-o legumă pe care mulți dintre noi o neglijăm, topește grăsimea din burtă și are o grămadă de alte efecte benefice pentru organism.

Apa de anghinare este cunoscută printre francezi ca un remediu pentru flatulență și indigestie. Această băutură este făcută din legume întregi, inclusiv frunze, tulpină, miez și flori. Se consuma atat la rece cat si la cald. Ajută la curățarea organismului de toxine și îmbunătățește digestia, fiind în același timp o sursă de mulți nutrienți precum vitamina A, C și B1, fier, magneziu, zinc și calciu.

Ceaiul curăță organismul de toxine și îmbunătățește digestia

Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Deși apa de anghinare este acum considerată o tendință începută de femeile franceze, ceaiul de anghinare, care este de fapt apă caldă de anghinare, a fost de multă vreme foarte popular în Vietnam. Acolo se numește tra atiso și se face din frunzele, tulpinile, rădăcinile și florile anghinării și se consumă ca remediu pentru durerile de cap, diabet și o serie de alte afecțiuni.

Beneficiile consumului de apă/ceai de anghinare Apa de anghinare este excelentă pentru stimularea imunității, deoarece este bogată în vitamina C și antioxidanți și, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății, având în vedere cantitățile mari de magneziu, zinc și potasiu, potrivit The Health Site.

Secretul femeilor franceze

Beneficiile potențiale suplimentare includ scăderea nivelului de colesterol, protejarea ficatului de toxine și stimularea digestiei, plus că este un diuretic foarte eficient și un aliat anti-îmbătrânire a pielii. Apa de anghinare are cu siguranță potențial anti-balonare, deoarece extractul de cinarina din acest aliment stimulează producția de bilă, care ajută intestinele să digere grăsimile și să absoarbă vitaminele din alte alimente.

În plus, ea și silimarina sunt doi antioxidanți care au fost legați de îmbunătățirea funcției hepatice și de detoxifiere, iar eliminarea toxinelor poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea umflăturilor.

Reteta de ceai cu anghinare

Fierbi anghinarea și folosești apa în care le-ai fiert. Îl poți consuma la mese, îl poți bea dimineața, îl poți adăuga în supe, smoothie-uri sau îl poți folosi ca bază pentru gătit. Nu există o cantitate recomandată pe porție pentru apă de anghinare, așa că o puteți bea după cum doriți.

Recent Posts

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

9 ore ago

Profețiile catastrofale ale lui Nostradamus care se vor împlini până la sfârșitul anului 2024

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…

10 ore ago

Horoscop 22 noiembrie 2024. Dezastru pentru o zodie azi: Posibil eșec

Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…

10 ore ago

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…

11 ore ago

Ce se întâmplă dacă faceți baie fierbinte în fiecare zi? Efecte nebănuite

Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…

11 ore ago

Zodii lovite de noroc până la final de an. Au șanse uriașe să câștige la LOTO

Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…

11 ore ago

Citeste si: